O PODJETJU

Svečarstvo Prezelj je  družinsko podjetje, ki se s proizvodnjo sveč ukvarja že 75 let.

Podjetje ima sedež v novem proizvodno skladiščnem objektu z 2.000 m2 površine. Vsi zaposleni se stalno izobražujemo in seznanjamo z novostmi na področju svečarstva. Veliko pozornosti namenjamo uporabi najboljših materialov, s čimer zagotavljamo vrhunsko kvaliteto naših proizvodov. 

Prvi v Sloveniji smo v naš proizvodni program uvedli ekološko linijo izdelkov iz palmovega voska, ki je obnovljivi vir energije in ob izgorevanju ne izloča strupenih plinov. Na podlagi raziskav trga vsako leto razvijemo nove, tržno zanimive produkte, ki jih skupaj z našo zvesto prodajno mrežo strank predstavimo končnemu potrošniku.

Naše izdelke lahko kupite v naših dveh maloprodajnih trgovinah, v poslovalnicah Spar in v vseh bolje založenih cvetličarnah in trgovinah po celi Sloveniji.

 

INFORMACIJE ZA KUPCE (STRANKE, POSLOVNE PARTNERJE)

V času pred 1. novembrom vam zagotavljamo izdelavo in  pravočasno dnevno dobavo želene količine sveč. Nudimo vam pomoč pri izbiri  in distribuciji proizvodov. Po želji za vas pakiramo akcijske pakete po več kosov, nudimo akcijske cene in po  dogovoru sveče dostavljamo na samostojnih paletah, primernih za akcijsko prodajo. Za vas lahko razvijemo tudi ekskluzivne produkte za izključno prodajo v vaših poslovalnicah. V času pred 1. novembrom smo zainteresirani za vključevanje v skupne reklamne akcije. Kot zanesljiv partner s 75 letno tradicijo in prisotnostjo na slovenskem trgu ter z že uveljavljeno tržno znamko smo zainteresirani za dolgoročno sodelovanje. Naš strateški cilj je skupaj z distribucijskimi partnerji zadovoljevati vse potrebe končnih potrošnikov, povečati tržni delež, se vključevati v skupne promocijske akcije in skupno uspeti na trgu.